Районна колегия
на Българския Лекарски Съюз - Враца
От Ръководството на ДОЛВО
15.01.2018 18:04 | Изпрати | Принтиране


Уважаеми колеги,

За ОПЛ, които желаят да сключат договор с ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР за обслужване на ЗОЛ в извънработното ни време, телефона на Д-р Саид Дауд е: 0878 151436, ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР: 0878 805566.

За изготвяне на договор са нужни фирмените Ви данни:
1. Име на фирма;
2. Адрес на регистрация;
3. МОЛ и Булстат;
4. Удостоверение от ваша страна за брой ЗОЛ в пациентската Ви листа.

За сведение на ОПЛ подаващи документи за Договор с ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР, прилагаме Протокол от събранието на 05.01.2018 и взетите на него решения:

В присъствието на 21 ОПЛ, трима даващи дежурства в МЦ и ръководството на ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР се обсъди следното:

1. При преминали над 4000 ЗОЛ през Дежулния кабинет за изтеклата 2017 год.е постъпила само една жалба от пациент. След щателна проверка от страна на ръководните инстанции в здравеопазването не е направено предписание за промяна в дейността на Дежурния кабинет. Окончателната оценка на ОПЛ за дейността на Дежурния кабинет е положителна.
2. Договорите се преподновяват за всички ни автоматичтно, без допълнителни документи.
3. Прие се спазване на договореното между ОПЛ и ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР работно време - от 20.00 до 8.00 часа и денонощно в празнични и почивни дни. Прегледи извън този график се заплащат от пациентите по ценоразпис на МЦ.
4. Манипулации по желание на пациента се заплащат от него по обявения ценоразпис, включително и стойността на медикаментите /ако те са осигурени от ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР/.
5. Ако се налага констатация на смърт от дежурния лекар в ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР, същата се заплаща от близките на починалия по обявения в ДАУД МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ценоразпис. Издаването на съобщение за смърт не се заплаща допълнително и изисква контакт по телефона с личния лекар на починалия.
6. Събранието прогласува единодушно /без против и без въздържали се/ да се покачи таксата за обслужване на ЗОЛ от 0.11 лв. на 0.13 лв. на брой пациент от листата на ОПЛ.


Поздрави
Ръководството на ДОЛВО:
Председател: Д-р Емил Миленков
Зам. председател: Д-р Даниела Торбова

Коментари
Все още няма...
Вашето мнение
Вашето име * :
Коментар * :
СПАМ проверка 5 + 19 = ?